Home   I   INVITAȚIE adresată de Prof. Dr. Adrian STREINU CERCEL

INVITAȚIE adresată de Prof. Dr. Adrian STREINU CERCEL

INVITAȚIE adresată de Prof. Dr. Adrian STREINU CERCEL

Cel de-al 7-lea Congres Național HIV/SIDA


Cel de-al 2-lea Forum HIV pentru Europa Centrală


În numele Academiei Europene HIV/SIDA și de Boli Infecțioase și al Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” București, am plăcerea de a vă invita la cel de-al 7-lea Congres Național de HIV/SIDA. Creșterea interesului internațional pe care l-au determinat întâlnirile noastre în ultimii ani, ne-a determinat să-l considerăm de asemenea ca pe un Forum Central European pentru HIV/SIDA. Din ce în ce mai mult, cercetarea clinică și de laborator, laolaltă cu resursele și experiența, de asemenea cu cadrul epidemiologic și cultural sunt considerate ca elemente extrem de utile și extrem de necesar să fie împărtășite în acest gen de întâlniri.


Un distins grup de experți în domeniul HIV, au acceptat să fie lectori în cadrul acestui eveniment. Credem că, menținerea comunicării active în regiunea noastră este esențială pentru îmbunătățirea calității vieții știintifice. Sesiunile au fost gândite de așa manieră încât să prezinte rezultate inovative ale grupurilor de cercetatori ce acționează cu resurse medii sau limitate. Împărtășirea utilizării acestor resurse poate facilita îmbunătățirea calității și vizibilității muncii noastre.


Orașul Sibiu va găzdui evenimentul în perioada 29-31 MAI, 2014. Noi credem de asemenea, că resursele culturale ale orașului ca și peisajele picturale din jurul Sibiului, vor contribui la succesul întâlnirii noastre. Nu în ultimul rând suntem fericiți să avem ca parteneri în organizarea acestui congres, Societatea Europeană pentru Cercetare Translatională Antivirală (ESAR - http://esar-society.eu) – și Justri (www.justri.org)


Pentru mai multe informații despre Congres, vă rugăm să accesați site-ul http://www.mateibals.ro/CongresHIV2014


Vă așteptăm în mai la Sibiu!

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel