Home   I   Parteneriat cu ITO SUPPORTING COMITY – Tachikawa, Tokio, Japonia

Parteneriat cu ITO SUPPORTING COMITY – Tachikawa, Tokio, Japonia

În ziua de 31 ianuarie 2013 a avut loc ceremonia de semnare a contractului de parteneriat încheiat între Institutul Național de Boli Infecțiose „Prof. Dr. Matei Balș”, Fundația „Health Aid Romania” și Organizația ITO SUPPORTING COMITY, Tachikawa, din Tokio – Japonia.

Acest proiect și-a propus realizarea pe de-o parte a unor materiale informative adresate tuturor femeilor seropozitive care își doresc să nască un copil sau care au rămas deja gravide și doresc să se informeze despre modul în care trebuie să-și îngrijască sănătatea în această perioadă a vieții lor. Ca urmare INBI „Prof. Dr. Matei Balș”, a realizat o broșură intitulată : „Recomandări pentru îngrijirea sănătății gravidei cu infecție HIV”.

În paralel, INBI „Prof. Dr. Matei Balș” și-a propus să realizeze un sistem integrat de televiziune în cadrul Secției de Imunodepresie Copii care să ofere copiilor internați un program extins de desene animate punctat de o serie de informații elementare de igienă personală ce se adresează atât copiilor mai mari cât și mamelor ce însoțesc copiii mai mici.

Anexat puteți vizualiza materialul informativ realizat de echipa din INBI „Prof. Dr. Matei Balș” dar și imagini cu echipamentele achiziționate precum și imagini de la ceremonia de semnare a parteneriatului menționat mai sus.
 
"Recomandari pentru îngrijirea sănătății gravidei cu infecție HIV"