Home   I   Cel de-al 6-lea Congres Național HIV-SIDA, 17 – 19 mai 2012

Cel de-al 6-lea Congres Național HIV-SIDA, 17 – 19 mai 2012


În perioada 17 – 19 mai 2012, Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș București, Academia Europeană HIV-SIDA și de Boli Infecțioase și Centrul Român HIV-SIDA, au organizat cel de-al 6-lea Congres Național HIV-SIDA cu largă participare internațională. Congresul a avut loc la Sibiu la Hotel Ramada.

Am dorit ca această ediție să reflecte pe larg vocația internațională a Academiei Europene HIV-SIDA și de Boli Infecțioase cu focalizare pe problematica cea mai importantă aparținând țărilor din Europa Centrală.

Un grup de distinși experți în domeniul HIV, din țară și din străinătate, au acceptat să conferențieze în cadrul congresului.
Noi credem, de asemenea, că dezvoltarea relațiilor în această zonă a Europei este esențială pentru îmbunătățirea calității vieții științifice.
Programul științific a fost structurat de așa manieră încât să permită promovarea cercetărilor inovative ale unor grupuri de cercetători ce au avut la dispoziție resurse medii sau limitate. Folosirea resurselor poate îmbunătăți vizibilitatea științifică.

Alegerea Sibiului ca loc de desfășurare s-a făcut și din considerente legate de resursele culturale deosebite ale acestui oraș, care au contribuit din plin la desfășurarea cu succes a întâlnirii noastre.

Download Program congres (engleza)